Escola amb cor

       D’escoles, n’hi ha moltes, però no totes tenen el mateix cor. Fa tres anys, Càritas va atorgar-nos el reconeixement d’ “Escola amb cor”; vam ser la primera a rebre’l. La setmana passada van tornar a lliurar-nos-el.

     Càritas va iniciar el projecte d’identificar amb el distintiu d’ ”Escola amb cor”  totes aquelles escoles que realment tinguessin un bon cor. Això no vol dir només ser compassiu sinó adonar-se del que passa a la cuitat i intervenir-hi com pugem. Van comunicar a diferents centres que si hi participaven tindrien aquest títol, però no ens mou el fet de tenir-lo sinó el fet tenir cor, sentir que realment la ciutat necessita la nostra ajuda i nosaltres podem donar-la-hi.

     Al SCS, la implicació amb Càritas va començar amb un grup de mares encapçalat per la Sra.Teresa Muntañola, antiga presidenta de l’AMPA i ànima màter del projecte. S’hi van involucrar tímidament i a poc a poc ens han en
comanat el seu compromís.

 

     A través de dues campanyes: recollida de roba usada -dos cops l’any- i d’aliments abans de les festes nadalenques fem visible el compromís de tota la família del SCS amb aquelles persones que, per motius diversos, estan passant per una situació difícil.

01-escola amb cor

    Som conscient que la solidaritat nos donar una jaqueta o una presa  de xocolata a algú sinó  saber que a Barcelona la gent ens necessita: hi ha gent vivint al carrer i nosaltres no ens podem quedar de braços plegats.

Blanca Ortuño

Anuncios