Mater Admirabilis

Mater admirabilis és la Mare de Déu dels col·legis del Sagrat Cor. Des de petits, als alumnes d’aquests centres, ens han explicat la llegenda que envolta  la imatge de la Verge i  la novícia que la va dibuixar. Aquest any, el divendres 20 d’octubre, tota la comunitat educativa del centre  ens hem reunit en l’ oració i en la celebració d’una eucaristia per commemorar el dia de Màter.

Alumnes, professors i personal no docent ens vam reunir al poliesportiu creant un mateix esperit de família i de festa. La Verge de Màter presidia la cerimònia, i tots li cantàvem amb alegria els cants que havíem assajat per a l’ ocasió. Va haver-hi moments molt emocionants com aquell en què, després de la pau,  vàrem esclatar en un fort aplaudiment col·lectiu.

L’acte cerimonial fou possible gràcies a una minuciosa preparació a les classes, a l’equip tècnic que facilità la comunicació entre tots i l’ajut inestimable dels qui vetllaren pel bon desenvolupament de la cerimònia. I, sobretot, fou possible gràcies a l’esperit de família compartit per tots i cada un dels qui formem part del Sagrat Cor – Sarrià.

Aquest any, el 20 d’octubre no només ha estat “el dia de la ensaïmada”, sinó que hem percebut en l’ambient un autèntic esperit de comunió amb la resta dels col·legis del Sagrat Cor d’arreu del món.

Gràcies, des d’aquí, a tot l’equip de MISSIÓ i VALORS per fer-ho possible!

Lluc Escuder

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios